ellauri041.html on line 414: Ei six, vaan six, sanoo uskonnollisuuteen taipuvaiset

ellauri046.html on line 261: Kysymys siitä minkä luokan humoristi Sörkkä oli on voznikoinut näissä paasauxissa jo aiemmin. Mä olen aika vissi että kehnonlainen, kuten yleensäkin uskonnollisuuteen taipuvaiset kuikelot. Suhteellisuudentaju ei vaan sovi yhteen tiukkaan uskomiseen tarvittavan fundamentalismin kanssa. Onhan niitä tollasia isä Camilloja, mutta niiden usko onkin samaa maallistunutta sorttia kun sen virkaveljen kommarin, tai jonkun Rabelaisin pellen. Ei ne ole oikeasti pahoillaan jostain kyttyrästä, eikä ole valmiita hyppäämään alas puusta kun käsky käy.
ellauri046.html on line 539: Miten Kierkegaard jonka sai ideat lattapäältä Scribeltä on saanut niin paljon seuraajia? Hämäryyttään kai. Siinä on jotain joka vetoaa uskonnollisuuteen taipuvaisiin narshisteihin. Uskontohemmot rakastaa nilkkiyttä, siis vapautta ja vastuuta, enemmän kuin luppoaikoja. Pligt og Ansvar.
ellauri102.html on line 194: Mun ekasta lapsesta tuli kapinallinen mersupersu, toinen on uskonnollisuuteen taipuvainen kai joku vihreä (vaikee sanoa, se ei ole aivan vilpitön), ja kolmannesta tuli yhtä äkkiväärä kommari kuin mä.
ellauri102.html on line 196: Mun sisaruxista on pikkuveli takuulla joku kokkare, sisko vassari ja toinen veli uskonnollisuuteen taipuvainen joku vihreä (vaikee sanoa, se ei ole täysin vilpitön).
ellauri348.html on line 138: Hemulimainen Immanuel Kant piti toivoa hyvän onnen lahjana. Mitä sekin sitten oli tarkoittavinaan. Toivolta voi kysyä kysymyxiä joihin ei ole vastauxia, kuten: Mitä voin tietää? Mitä mun pitää TEHÄ? Mitä voin toivoa? Nää kaikki liittyy uskonnollisuuteen, mikä lienee yxi syy mixen pidä näistä häiskistä. Kaikki toivo koskee onnenpotkuja ja edistymistä. Niinpä tokkiinsa.
ellauri378.html on line 176: Gamzatovin runo innosti näyttelijä-laulaja Mark Bernesiä pyytämään monien menestyskappaleiden tekijää Jan Frenkeliä säveltämään sen laulettavakseen. Hän sai myös runoilijan suostumuksen muuttaa runon kuvaamat ratsumiehet sotilaiksi, jotta teksti muistuttaisi kuulijoita paremmin toisesta maailmansodasta. Sävellyksen teko oli Frenkelille vaikeaa, mutta kun hän lopulta kutsui Bernesin kuulemaan sitä, tämä puhkesi kyyneliin kuin Lazar Moisejevitshin ruumis. Bernes on mainittu aiemmin albumissa 254. Runoilija Gamzatov on myöhemmin kertonut Neuvostoliiton viranomaisten pitäneen laulua uskonnollisuuteen viittaavana, kuin rukouksena, mikä oli maassa kiellettyä. Lopulta itse Leonid Brežnev antoi luvan laulun julkaisemiseen. Laulu jäi Mark Bernesin viimeiseksi menestyslevyksi, sillä hän kuoli vielä samana vuonna keuhkosyöpään. Säveltäjä Frenkelistä ja runoilija Gamzatovista tuli laulun myötä elinikäiset ystävät. Sniff. Nyyhk. BUAAAAAAAH!
7