ellauri041.html on line 91: terveelle laumalle näin. Kohta on valmista,
ellauri053.html on line 343: hoitola terveelle.
ellauri142.html on line 521: Niin harjoittaminen kuin pidättäytyminen on terveelle sukupuolielämälle ja huippuhetkien saavuttamiselle tarpeellista. Parempana pitäisin kuitenkin harjoittamista (toimintaa). Mutta vaikeaa, oi pitkäkäsivartinen, se tulee silti olemaan. Paizi muni saavuttaa suht helposti brahman. Jumalan olemukseen kokonaan antautuva, joka totuuden tuntee, voi todella sanoa: ”Se, joka toimii, en ole minä”, silloin kun hän näkee, kuulee, valvoo, maistaa, bylsii, nukkuu ja hengittää. "En se minä ollut", se voi sanoa vielä piirillä. ”Syöminen, juominen, valvominen, nukkuminen, työnteko, lepo ja kaikki-
ellauri434.html on line 603: Keitä olivat Hymenaios ja Aleksander, ja mitä tarkoittaa, että heidän uskonsa haaksirikkoutui? Hymenaios ja Aleksanteri olivat Efesoksen varhaisseurakunnan miehiä, jotka olivat "kärsineet haaksirikon uskon suhteen" ja siksi apostoli Paavali "luovutti heidät Saatanan haltuun" (1. Tim. 1:19–20). Myöhemmin Hymenaios mainitaan Filetoksen, toisen väärän opettajan, kanssa (2. Tim. 2:17). Paavalin vastustaja nimeltä Aleksanteri, metalliseppä, mainitaan 2. Tim. 4:15–16, mutta ei tiedetä, onko hän sama Aleksanteri, joka mainitaan 1. Tim. 1:19. Paavali aloittaa kirjeensä Tindelle varoituksella vääristä opeista ja myyteistä (jakeet 3–4) ja kehotuksella pysyä uskollisena " terveelle opille, joka on evankeliumin mukainen" (jakeet 10–11). Sitten tulee kohta, jossa mainitaan Hymeneios ja Aleksanteri: "Poikani Timoteus, jotkut paskiaiset ovat haaksirikkoon joutuneet uskon suhteen. Heidän joukossaan ovat Hymeneios ja Aleksanteri, jotka olen luovuttanut Saatanan haltuun, jotta he oppisivat olemaan pilkkaamatta Jumalaa" (1. Tim. 1:18–20). Paavali ei selitä Hymeneioksen ja Aleksanterin virhettä. Toisen kirjeen 2:18 antaa hieman tarkempia tietoja sanoen, että Hymenaios ja hänen uusi syntikumppaninsa Filetos "ovat poikenneet totuudesta. He sanovat, että ylösnousemus on jo tapahtunut, ja sillä he turmelevat joidenkin uskon."
xxx/ellauri286.html on line 547: Merkittävällä määrällä bulimia nervosaa sairastavia potilaita on myös rajatila-persoonallisuushäiriö. Borderline-persoonallisuushäiriö (BPD), joka tunnetaan myös nimellä emotionaalisesti epävakaa persoonallisuushäiriö (EUPD), on persoonallisuushäiriö, jolle on tunnusomaista pitkäaikaiset intensiiviset ja epävakaat ihmissuhteet, vääristynyt itsetunto ja voimakkaat tunnereaktiot. Sairastuneet syyllistyvät usein itsensä ja venäläisten maineen vahingoittamiseen ja muuhun vaaralliseen käyttäytymiseen, mikä johtuu usein vaikeuksista palauttaa emotionaalinen tasonsa terveelle tai normaalille perustasolle. He voivat myös kamppailla tyhjyyden tunteen, hylkäämisen pelon ja todellisuudesta irtautumisen kanssa.
5