ellauri155.html on line 629: Liberalismi on poliittista hallintaa, jossa ihmisiä hallitaan yleisen mielipiteen lisäksi vapauden avulla. Tämän paradoksaaliselta kuulostavan hallinnan tehtävä on varmistaa ihmisten vapaaehtoinen osallistuminen markkinoilla ja demokraattisissa instituutioissa, sallituissa rajoissa.
ellauri155.html on line 631: Liberalismissa yksilö ja hänen omaisuutensa ovat kaiken lähtökohtia. Liberalismi on kapitalismin kasvot länsimaissa. Se on kapitalismin hyvältä tuoksuva käyttöliittymä, arkijärki ja hallinnan tekniikka. Kapitalismi puolestaan on järjestelmä, jossa yhteiskunnallisia suhteita määrää keskeisesti yksi prosessi, nimittäin rahan muuttaminen suuremmaksi määräksi rahaa. Tämä tapahtuu hyödyntämällä ihmisten tekemää työtä, sellaisten ihmisten, joiden on pakko tehdä työtä, koska he eivät omista riittävästi voidakseen elää vapaina. Liberaalin hallinnan alaisuudessa pakko tehdä työtä näyttää vapaata valinnalta. Vapaus työhön on tärkeä, voit kuskata paskaruokaa volttiloota niskassa potkurilla lumisohjossa tai ajaa vaikka taxia eläketyöpaikkana. Liberalismi varmistaa työvoiman saatavuuden ja nollasopimuxet sekä yxityisomaisuuden suojan.
ellauri180.html on line 461: Liberalismi nostaa pään hyvissä liikenneoloissa kun on aukko liikenteessä johon kiilata ja hyötyä suhdanteista eli tuotteiden eri hintatasosta eri kauppapaikoilla. Siihen tarvitaan sitä vapautta, että muut ei pääse suojaamaan multa etujaan jotka on mulle vaan kaupan esteitä ja haittoja. Mun meemi on kasvu korkoa korolle lopputuloxena väestön ja luonnon räjähdys. Monikulttuurisuus ei haittaa, se on kv kaupan, palveluelinkeinojen ja vierastyön välttämätön seuraus.
ellauri243.html on line 680: Mises kirjoitti ja vittuili laajasti klassisesta liberalismista. Hän kannatti täysin vapaata markkinataloutta ja vähimmäistä yövartijavaltiota. Misesillä oli ratkaiseva vaikutus oppilaaseensa Friedrich von Hayekiin, joka sai sittemmin taloustieteen Nobel-palkinnon (no tietysti) ja tunnettiin myös liberalismia puolustavana kirjailijana ja filosofina. Hayek on sanonut kääntyneensä sosialismista liberalismiin parikymmenvuotiaana 1920-luvulla nimenomaan opettajansa Misesin teosten Liberalismi ja Sosialismi ansiosta.
ellauri308.html on line 437: Liberalismi on hyvä ideologia länkkäreille, koska se on sieltä kotoisin. Valistuksen perinteestä nouseva, individualismia ja kapitalismia tuottava liberalismi muuttuu ongelmaksi, kun se pyrkii ja pääsee hegemoniseen asemaan joka puolella.
ellauri308.html on line 438: Duginille nykyinen liberalismi on totalitaarinen aate, joka on hylännyt liberaalit lähtökohtansa. Liberalismi voitti 1900-luvun totalitarismit, mutta muuttui itse pakottavaksi ja vaihtoehdot pois lakaisevaksi järjestelmäksi.
ellauri371.html on line 279: Liberalismin myrkkyä. Kun tutustuimme osavaltioon sen siemaistua liberalismin myrkkyä, kaiken sen poliittisen
ellauri371.html on line 284: Liberalismista syntyivät perustuslailliset valtiot saatuaan lahjoja, jotka korvasivat säästön goyim-autokratialle nyt, ja perustuslaki, kuten hyvin tiedät, ei ole mitään muuta kuin eripuraisten, eripuraisten, riitojen koulu, erimielisyydet, hedelmättömät puoluekampanjat, puolue- uusia trendejä – sanalla sanoen kaiken tämän koulu, tavoitteena depersonalisoida valtion toimintaa. Podium ei ole pahempaa kuin että lehdistö tuomitsi hallitsijat toimimattomuuteen ja aikaansai voimattomuutta ja on siten tehnyt heistä tarpeettomia, johtamattomia, siksi ne kaadettiin monissa maissa. Siten republikaanien syntyminen tuli mahdolliseksi pysähtyneisyyden aikakaudella, ja sitten korvasimme hallitsijan karikatyyrillä suuresta hallituskoalitiosta - presidentti otettu joukosta, mistä luotujen, orjien keskuudessa. Tässä oli goyimien alle asettamamme kaivoksen perusta ihmisiä, tai pikemminkin goyim-kansojen alaisuudessa.
8