ellauri035.html on line 1109: Myrrha, joka on sama kuin se Smyrna, oli Adonixen äiti kreikan mytölögiässä. Adonixen muistamme myös Marinolampaasta, homosta barokkirunoilijasta, joka kirjoitti runoelman siitä. Milton ymmärrettävistä syistä piti sitä arvossa. No tää Smyrna eli myrrha muuttui mirhamipuuxi bylsittyään isäänsä (aina näitä insestijuttuja myyteissä, ajatus on aina askartanut siinä). Myrrha synnytti Adonixen ollessaan jo puu. Tarina on semiittinen. Siltä se kuulostaakin, vaikkei tiedetä mistäpäin se putkahti, siis se taru, ehkä Kyproxelta. (Sitäkään ei tiedetä mistä oxanreijästä Adonis sitten putkahti.)
ellauri241.html on line 405: Late on that eve, as ´twas the night before Myöhemmin sinä iltana koska oli Adonixen juhlan aatto,
ellauri434.html on line 528: Was God being evil when He killed all the firstborn in Egypt? Given the huge disparity in the scale, intent, nature, and effects of these two actions (the Tenth Plague, Pharaoh's death-labor and infanticide programs), and in light of the universal principles of moral governance, delayed judgment, and reciprocal morality, I have to conclude that God was acting well within the bounds of propriety in this action, and indeed, was 'unreasonably' lenient in this judgment on Pharaoh and Egypt. In terms of tit for tat, he could have fairly genocided the lot of the Egyptians. Christian thinktank com. Juutalaisten tammuz kuukausi (noin heinäkuu) oli sumerilaisen Adonixen nimikkokuu.
3